Zamieszczone przez bzyq_74
Jak pić whisky?
Zwiń
X
-
Ostatnio z młodą będąc na wakacjach mieliśmy ze sobą 30-letniego "balentajsa" i całego wychlastaliśmy z colą w stosunku 1/6 łychy 5/6 coli ona, fifty-fifty ja i było dobre :P Smakował jeszcze lepiej niż jack daniels. Jako że młoda pracuje w pewnym hotelu, często mają tam różne imprezy firmowe i zawsze przyniesie coś dobrego[center:a5df0a9dad]
[/center:a5df0a9dad]
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Robert_PSporo propozycji padło a ja myślę, pij w takiej konfiguracji jak Ci najbardziej smakuje ! i olej teksty typu "Z Cola to pija dzieci"; "prawdziwi mężczyźni piją TYLKO samą i najlepiej nie schłodzoną,ew dopuszcza się picie z lodem, reszta opcji to dla mięczaków"
To tak samo walnięte teksty jak te że tylko czarna Octavia jest cacy :twisted:
ps. Ja przeważnie piję z colą , lodem i czasami plasterkiem cytryny, sporadycznie samą jak chcę konkretnie poczuć smak i się delektować smakiem i ciepłem rozchodzącym się po ciele ...
Robert_P
To nie walnięte teksty. Tylko pewnych rzeczy się nie robi. To tak jak by ktoś z dobrego gatunkowo tytoniu do fajki robił skręta. Żenada po prostu. Tanie łyskacze się nadają co najwyżej do podlania kurczaka na grilu :szeroki_usmiech
Zresztą każdy pije jak mu wchodzi. Chodzi o to żeby przynajmniej spróbować. Nie wyobrażam sobie spaprania Chivas Regal 12 gównianą colą. Zgroza po prostu :szeroki_usmiechNIE JESTEM LENIWY TYLKO ONERGOOSZCZĘDNY!
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez PurchawaW zwiazku z tym, ze na fali tego watku wysiorbalem, brzydko mowiac czarnego Jasia z lodem z zamrazalnika, to jestem sklonny udac sie w miejsce wskazane przez zakladajacego, tudziez inne osoby wtajemniczone, w miejsce jak juz wspominalem gdzie tego trunku mozna zanabyc wiecj, lub tez jest on dostepny w ilosciach nawet i ograniczonych, ale dostatecznych by czlowiek napoil sie nalezycie.
[ Dodano: Sro 11 Sie, 10 20:45 ]
:2kc ja ostatnio męczyłem 0,7 Gin Lubuski :hmm na koniec nawet mi posmakował... ale początki były trudnePW - OFF. Nie mam czasu na odpisywanie... sorryyyy
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez robak013musiałeś być bardzo zdesperowany
Moc i wyrazistość smaku ginu pochodzące z ziemi lubuskiej. Odkryj nasze klasyczne i smakowe giny oraz napoje RTD przygotowane według unikatowych receptur.Załączone plikiPW - OFF. Nie mam czasu na odpisywanie... sorryyyy
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez loydNo i na fali tegoż wątku wlaśnie wróciłem z Leclerca z litrowym Jackiem D. w reklamówce.
Nie wiem czy wytrzymam do weekendu :slinka :slinka :slinka :slinkaNIE JESTEM LENIWY TYLKO ONERGOOSZCZĘDNY!
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez PAOLO ESCOZamieszczone przez PurchawaW zwiazku z tym, ze na fali tego watku wysiorbalem, brzydko mowiac czarnego Jasia z lodem z zamrazalnika, to jestem sklonny udac sie w miejsce wskazane przez zakladajacego, tudziez inne osoby wtajemniczone, w miejsce jak juz wspominalem gdzie tego trunku mozna zanabyc wiecj, lub tez jest on dostepny w ilosciach nawet i ograniczonych, ale dostatecznych by czlowiek napoil sie nalezycie.
[ Dodano: Sro 11 Sie, 10 20:45 ]
:2kc ja ostatnio męczyłem 0,7 Gin Lubuski :hmm na koniec nawet mi posmakował... ale początki były trudne
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez b-bar01widzę że się obaj "męczymy"
Zamieszczone przez adamscool100 wyborowej z kruszonym lodem do tego mocno wyciśnięta Limonka i cukier brązowy (trzcinowy)....a wszystko zalane jak kto woli Coca Cola lub Sprite....PW - OFF. Nie mam czasu na odpisywanie... sorryyyy
Komentarz
-
Komentarz